Streets of Copenhagen

“You’ve gottadance like there’s nobody watching, Love like you’ll never be hurt, Sing like there’s nobody listening, And live like it’s heaven on earth.”

Hvis du har været i København for nylig, har du måske stødt på nogle af byens smukke vægmalerier. En af dem er skabt af kunstneren ROA fra Belgien, som er en mester i at få dyrene til at se live ud på vægmalerier.

 

En multi-diciplinær artist, ROA’s work tager form på mure og bygninger, stort skalerede dyr, og, multimedia animationer.  Fokus er på meticulous technique and craft, ROA’s arbejder er stærkt inspireret omkring at få dyr til at virke som om de er levende.

ProjektOutdoor Surface” har 6 godt anerkendte muralist kunstnere, og jeg er glad for at præsentere dig nogle af deres work-in-progress.

Alle photos by Henrik Haven og Søren Solkær.

Gasværksvej 34:
ROA

ROA er fra Belgien og en mester i at tegne, male dyr der ser eksotiske og levende ud. Hans seneste værk er placeret på en skolebygning. 

 

 

[custom_button style=”btn_small btn_type1″ icon=”icon-user” target=”_blank” href=”http://roawebtumblr.com“]Official ROA Website[/custom_button]

 

 

John Grandt

About the Author: Self claimed Grafisk Designer John Grandt Velkommen til mit domæne. Dette domæne er for en stor dels vedkommende baseret på at fremvise udvalgte Portfolio Works, samt Resume og CV giv mig feedback jeg ville blive glad for at høre fra dig.

Share
Published by
John Grandt

Recent Posts

AMP og Grandts.Com

AMP og Grandts.Com   AMP-sider eller Accellerated Mobile Pages, som det hedder i dets fulde…

1 uge ago

Driver Booster 10

Driver Booster 10   Alle, der ønsker et ekstra løft i stabiliteten af ​​deres pc,…

1 uge ago

Den perfekte cloud-opbevaringsløsning

MEGA Storage Online? Den perfekte cloud-opbevaringsløsning er helt afhængig af, hvad du har brug for…

3 år ago

Nyt Tech Artikler

Nyt Tech Artikler Som noget nyt begynder jeg på en række artikler som omhandler tekniske…

4 år ago

7 af de bedste terminal emulatorer til Windows 10

7 af de bedste terminalemulatorer til Windows 10 I lang tid har Windows 10 ikke…

4 år ago

Recovery Toolbox for RAR

RAR Gendannelsesværktøjskasse   Gem dine arkiverede minder med gendannelsesværktøjskasse til RAR Arkivfilformater som det RAR-format,…

4 år ago